DAR APIE VENERĄ

Jau buvo straipsnis apie Venerą ir meilės reikalus, bet Venera- ne tik požiūris į meilę, flirtą, ką reiškia mums meilė, kaip mes elgiamės meilės reikaluose, tai yra plačiau. Venera moterims-tai mūsų moteriškas patrauklumas, moteriška energija. Vyrams rodo kokia moteris jiems bus įdomi, graži. Taip pat Venera rodo tai, kas mums teikia malonumą, pasitenkinimą, ir kiek mes galime jausti malonumą iš gyvenimo. Mūsų išvaizda, tai kas patinka (pvz., kitų išvaizdoje, daiktai). Taip pat kaip išreiškiame savo jausmingumą, jausmus, Kas patinka, teikia pasitenkinimą, komfortą, kas įtakoja mūsų skonį (kokia priimtina apranga, makiažas ir t.t.), stilius, kaip mes matome iš estetinės puses. Jei Venera, pvz. Vandens stichijoje, ji savo komfortiškumą daugiau vertina iš emocinės-jausminės pozicijos-kad čia ji mylima, kaip vertinama ir pan. Venera Oro ženkle-jai svarbu ar patinka tai, ką jai kalba, ar intelektuali atmosfera ir pan. Venera yra gana racionali, svarbu tai, kad aš jaučiuosi gerai, patinka, ar ne, ir Venera susijusi su tuo, kas materialu, materialus pasaulis šiuo atveju gana svarbus, komfortas, malonūs dalykai, laisvalaikio praleidimas, požiūris į vertybes, pinigus, nuosavybės disponavimą ir šiaip siejama su sąvoka-mano, ne tik nuosavybės, materialine, mano kūnas prasme, asmeninė etika ir pan. Veneros padėtis gali parodyti, kaip mes stipriai kažko norime.

venus

Venera Avino Zodiako ženkle-Jums gali patikti sportinė apranga, arba ryški, ryškios spalvos makiaže.  Taip pat patinka sportiška išvaizda, arba aktyvumas, rūpintis savo kūnu sportuojant. Norai kyla staiga ir norisi kuo greičiau juos įgyvendinti, jei nori kažką įsigyti, tai reikia tuojau pat. Neigiama prasme -gali trūkti saiko, pavydas santykiuose, ar savo lyties atstovams (pvz., dėl išvaizdos).

Venera Jaučio ženkle. Venera-Jaučio Zodiako ženklo valdovas. Tai, galima sakyti natūraliausia jos padėtis. Tokie žmonės gerai žino, kas jiems tinka, patinka, vadovaujasi savo pojūčiais.   Jausmai stabilūs, yra jausmingi, patinka malonūs dalykai, siekia pasitenkinimo, ypač materialine prasme, mėgsta komfortą. Svarbu graži aplinka, interjeras, apiforminimas (jie gerai jaučia formą), geri drabužiai. Turi gerą skonį. Neigiama prasme-perdėti hedonistai.

Venera Dvynių ženkle. Tokie žmonės lengvai bendraujantys, judrūs. Vertina informaciją, mėgsta judėti. Norai pakankamai racionalūs, mėgsta tai, kas nauja.  Mėgsta paplepėti įvairiomis temomis, ypač kai gali sužinoti kažką naujo, socialinius tinklus.  Aprangoje mėgsta jaunatvišką ar žaismingą stilių, ar derina įvairius stilius. Pinigus gali leisti įvairiems niekams, jei neturi tikslo, dėl ko taupyti. Kitiems patinka mokytis, ir leisi pinigus mokslams.

Venera Vėžio ženkle– emocionali, spontaniška. Tokie žmonės negaili pinigų valgiui ir mylimiems žmonėms, vaikams. Vertina šeimos relikvijas, antikvariatą, gali ilgai saugoti daiktus, pvz., vaikų. Mėgsta kaupti materialines gėrybes, jei įmanoma- ir nekilnojamąjį turtą. Mėgsta dalinti savo rūpestį ir patinka kai jais rūpinasi kiti. Gal būt mėgsta žiūrėti meilės romanus, dramas, istorinius siužetus. Mėgsta patogius daiktus, drabužiuose-romantišką stilių.

Venera Liūto ženkle. Mėgsta prabangą, aukštą pragyvenimo lygį.  Mėgsta brangius drabužius, madingus prekės ženklus, ar vienetinius, ryškius drabužius. Galbūt patinka fotosesijos. Patinka pramogos, vakarėliai, galbūt azartiniai žaidimai ir šiaip visur dalyvauti. Gali dovanoti brangias dovanas.

Venera Mergelės ženkle. Žmogus su Venera Mergelės ženkle yra gana kuklių manierų, atsargios, racionalios. Joms patinka kai viskas daroma preciziškai, detalumas, tikslumas, meistriškumas, pakoregavimas.  Jei daiktai, kad ir nebrangūs, bet  naudingi.  Jos nemėgsta rengtis ir dažytis ryškiai, iššaukiančiai, jausmus išreiškia saikingai. Joms gali būti svarbu taupyti, mėgsta nuolaidas. Patinka padeti kitiems ne žodžiais, o darant kažką naudingo. 

 

venera_planeta
Venera_painting

Venera Svarstyklių ženkle. Venera laikoma ne tik Jaučio ženklo, bet ir Svarstyklių valdovu. Šio ženklo atstovai estetai, gerai jaučia stilių, harmoniją, pasižymi geru skoniu. Pinigus leidžia protingai, nors mėgsta gražius daiktus, meną. Vertina gerus partneriškus santykius, mėgsta bendradarbiauti.

Venera Skorpiono ženkle. Norai kategoriški, traukia pavojaus elementas, stiprūs pergyvenimai, neeilinės situacijos. Aistringos, seksualios, magnetiškos.  Gali patikti iššaukiančios spalvos, ar juoda spalva; ar pvz., magiški dalykai. Gali jausti nepasitenkinimą tuomi, ką turi. Gali patikti uždirbti svetimomis rankomis.

Venera  Šaulio ženkle. Norai ryškūs, audringi, bet gali nesunkiai persiorentuoti. Patinka įvairos kultūros, keliauti po įvairias šalis ir atsivežti daiktų iš ten, bendrauti su užsieniečiais, arba rengtis, kaip įprasta kitose šalyse ir pan. Arba mėgsta žinomus prekės ženklus. Pinigus lengviau leisti, nei taupyti.

Venera Ožiaragio ženkle -patinka griežtos spalvos, oficiali,  dalykinė apranga, ir kiti dalykiško stiliaus daiktai, elgtis pagal taisykles. Saikingos manieros. Patinka uždirbti pinigus darant karjerą, bei siekti tikslų, bei bendrauti su aukštesnio statuso žmonėmis. Moka protingai paskirstyti biudžetą, norai racionaliai kontroliuojami.

Venera Vandenio ženklepatinka šiuolaikškas, originalus (nors nebūtinai tai kas madinga),  ar šiek tiek unisex stilius. Vertina draugus, patinka praleisti laiką kompanijoje su draugais ir pan. Gali painioti meilę ir draugystę. Pinigus gali patikti leisti originaliems dalykams. Mėgsta socialinį teisingumą.

Venera Žuvų ženkle– mėgsta egzotiką, tolimas civilizacijas ir pan., amžinas vertybes, temas apie subtilius dalykus, tai,  kas neįprasta, amžina, tolima ir pan.  Tai ženklas, kur Venera  tikriausiai labiausiai gali būtų atitrūkųsi nuo materialaus pasaulio, racionalumo. Joms patinka įsimylėti, skraidyti padebesiais ir jausmai gali atrodyti svarbiau nei pinigai. Jas traukia žmonės turintys tam tikrų problemų ir kuriems reikalinga pagalba. Pinigus gali taupyti, bet ir lengvai išleisti. 

Similar Posts